Öppettider Reception: Onsdag - Torsdag 14-18 | Fredag 13-17 Öppettider Gym: DYGNET RUNT

Livsstilsrådgivning

Att välja en hälsosam livsstil innebär inte enbart en vilja om att minska i vikt, utan så mycket mer; Vi blir piggare både fysiskt och psykiskt, ökar chanserna för att leva längre, minskar riskerna för vissa sjukdomar som högt blodtryck, diabetes typ 2, vår förmåga att hantera stress ökar. Listan kan göras längre vilket de flesta av oss vet, men trots att vi vet så kan det ibland vara svårt att komma igång på egen hand.

Att uppnå en förändring kan ta mycket energi och fokus, vilket kan få oss att välja att gå kvar i gamla fotspår och behålla våra vanor eller återfalla i dem efter en tids försök. Men vår åsikt är att det ska vara enkelt och roligt med kost och träning, så har du tagit beslutet att förändra så hjälper vi dig att komma igång! Kanske behöver du hjälp med:

Att komma igång, hitta motivation och ditt driv
Viktuppgång
Viktnedgång
Kostrådgivning
Ökad eller mer varierad vardagsmotion
Ökad eller mer varierad träning
Att bli sockerfri, rök- eller snusfri
Att få mer energi
Att få bättre matvanor
Att välja livsmedel
Att planera fysisk aktivitet enligt sjukvårdens rekommendation (FAR)

Du kan välja mellan livsstilsrådgivning i två olika nivåer, mini-, eller maxinivå.

Mini
En enklare genomgång av din kost, hälsa eller livsstil där vi tillsammans kommer fram till förändringar anpassade utifrån dina mål. 1 tillfälle ca 1 timme.
Pris 695 kr.

Maxi
En detaljerad genomgång av din kost, hälsa och livsstil. Vid första träffen diskuterar vi din livsstil och dina mål. Fram till nästa träff får du sedan till uppgift att dokumentera allt du äter samt dina fysiska aktiveter under en veckas tid, detta analyseras och diskuteras under vår andra träff då vi tillsammans kommer fram till förändringar med utgångspunkt i dina uppsatta mål.
Två tillfällen om ca 1.5 timme vardera samt ytterligare 1 timmes uppföljande träff efter en månad.
Pris: 2090 kr.

Ytterligare uppföljningar därefter kan bokas separat för 300 kr/timmen.

Kost- och livsstilsrådgivning kan kombineras med personlig träning eller PT-stöd för träningsupplägg.

Kostrådgivning

Vill du förändra din vikt, eller bara veta vad som är hälsosamt att äta? Målet med vår kostrådgivning är att vi tillsammans ser över och skapar en hållbar kosthållning kombinerat med en livsstil som leder till god hälsa. Rådgivningen erbjuds i tre nivåer:
Nivå 1 för dig som enbart funderar och vill gå igenom dina kostvanor.
Nivå 2 för dig som vill optimera dina kostvanor i kombination med träning.
Nivå 3 för dig som vill förändra din vikt upp eller ner.

Nivå 1
Du träffar vår kostrådgivare vid ett tillfälle och går igenom dina kostvanor. Du får enkla tips på vad du kan förbättra inom kost. Ett tillfälle ca 1 timme.
Pris 495 kr.

Nivå 2
Två träffar med kostrådgivare där vi första gången går igenom dina kost- och träningsvanor. Till andra träffen får du sedan i uppgift att registrera allt du äter och dricker i vårt kostdataprogram (eller i kostdagbok) under en veckas tid. Vid andra träffen går vi sedan igenom vad du kan förbättra för att optimera dina kostvanor i kombination med din träning. Två tillfällen om ca 1 timme vardera.
Pris 995 kr.

Nivå 3
För dig som vill gå ner eller upp i vikt så har vi ett program där du träffar vår kostrådgivare vid fyra tillfällen. Vid första träffen går vi igenom dina matvanor och fysiska aktiviteter för att tillsammans hitta din målbild och vägar till förändring. Därefter bokar vi in tre uppföljande träffar för personlig vägledning där vi följer dina framsteg och sätter upp nya mål. Mellan träffarna kommer du få läxor och utmaningar att genomföra. Kostregistrering kan erbjudas då du under några dagar får till uppgift att registrera allt du äter och dricker. Vikt och midjemått registreras vid varje träff. Fyra tillfällen om ca 45 min – 1 timme vardera.
Pris 1990 kr.

Kost- och livsstilsrådgivning kan kombineras med personlig träning eller PT-stöd för träningsupplägg.

Kommande Pass