Öppettider Reception: Onsdag - Torsdag 14-18 | Fredag 13-17 Öppettider Gym: DYGNET RUNT

Tjänster

Träning

Här kan du träna kroppen utifrån din egen träningsprofil och intresse, du kan välja allt mellan att träna för att bli större och starkare i kroppen, gå ner i vikt, slippa ömmande värk eller för att bli mer uthållig med mer konditionsinriktad träning. Vi har här för din skull kompletta maskiner och fria vikter så att just ditt träningssätt och intresse skall tillgodoses.
Du kan läsa mer här.

Kost & Livsstilsrådgivning

Din hälsa är viktig för både dig och dina närmaste. Vill du ha stöd eller råd kring kost, motion eller träning? Som diplomerad Livsstilsrådgivare kan vi erbjuda kartläggning, analys och samtal som uppmuntrar och motiverar till förändring.
Du kan läsa mer här.

IR-Bastu

IR bastu är en ny typ av bastu som har hälsosam effekt till hela kroppen och det räcker med korta behandlingar. IR bastu passar för hela familjen oavsett ålder, den försvårar inte andningen och saknar fukt. Passar väldigt bra för äldre.
Du kan läsa mer här.

Solarium

Hos oss kan du sola i våra 2 fräscha solarium från Solana. Vi har dropp-in öppet, vilket innebär att du solar när du har tid. Här kan du köpa solkort eller betala med mynt. Att sola solarium har många fördelar om man jämför med att sola utomhus. Det är mycket enklare och bekvämare och man kan sola när som helst, oavsett väder.
Du kan läsa mer här.

Relaxavdelning

Ibland måste vi ta en stund och bara slappna av och inte känna någon stress alls för att ladda på med energi och bara känna välmående. I vår relaxavdelning kan du vara tillsammans med din partner, kollegor, familj eller dina vänner och du behöver aldrig dela den med något annat gäng.
Du kan läsa mer här.

Kommande Pass