Öppettider Reception: Onsdag - Torsdag 14-18 | Fredag 13-17 Öppettider Gym: DYGNET RUNT

Solarium

Hos oss kan du sola i våra 2 fräscha solarium från Solana. Vi har dropp-in öppet, vilket innebär att du solar när du har tid.

Att sola solarium har många fördelar om man jämför med att sola utomhus. Det är mycket enklare och bekvämare och man kan sola när som helst, oavsett väder.
Att sola ger överlag många positiva hälsoeffekter och några av dessa kan man också få genom att sola solarium. Bland dessa fördelar hittar man bland annat att man blir brun snabbare om man solar solarium jämfört med om man solar utomhus.

Solarium gör nämligen att man blir brun tre till fyra gånger snabbare än solning utomhus. Man får också en jämnare solbränna, vilket är svårare att få till utomhus. Att sola solarium är också avslappnande och mysigt.

Man kan få känslan av att ligga på en varm strand och om man lever ett stressigt liv i vardagen så kan en stund i solarium alltså få en att känna sig avstressad och avslappnad. Man fylls på av ny energi och dessutom blir man piggare av ljuset i solarium. Det sägs att om man solar i solarium får man liknande effekt som man får vid ljusterapi, och det är ju absolut inte fel vintertid.

Öppettider för solarium

Måndag - Torsdag: 06:00-19:00
Fredag - Söndag: 06:00-18:00

(Medlemmar kan sola dygnet runt)

OBS! Just nu kan de som inte har solkort endast sola under bemannade tider på grund av den nya lagen om 18års gräns. Vi jobbar på en lösning på problemet!

Kommande Pass