Medlemskap

Starta din resa idag

Priser

Autogiro

Direktbetalning

Engångsträning

10x klippkort

1 vecka

1 månad

3 månader

6 månader

12 månader

Medlemskap

Nedan listar vi några av de delar vi erbjuder och som du får tillgång till med ditt medlemskap hos oss.
Har du fler funderingar? Se våra vanliga frågor.

Gym med träning för alla

Kroppsbolagets anläggning på 900kvm är fylld med maskiner och utrustning från kända och välbeprövade leverantörer. Med dig som medlem och din träning i fokus ser vi alltid till att hålla gymmet uppdaterat och fräscht. Stora rymliga lokaler där layouten är genomtänkt så att du alltid kan känna att du har utrymme att röra dig på.

Tillgång dygnet runt

Med medlemskap hos Kroppsbolaget har du tillgång till gymmet dygnet runt utan begränsningar. Allas vardag ser olika ut så träna när du känner för att träna, inte när öppettiderna tillåter det!

Grundträningsprogram

Alla medlemmar får hos oss tillgång till grundträningsprogram genom sitt medlemskap. Programmen finns i olika upplägg och hämtas enkelt här på hemsidan via ”mina sidor”. Du växlar  självklart fritt mellan de olika programmen. Vi bygger även individanpassade program för dig som vill ha ett program byggt för just dig och dina mål.

Gruppträning

Vi har ett brett utbud av gruppträning med alla möjliga träningstyper. Vi välkomnar alla att delta på passen oavsett om du varit på pass tidigare eller inte. Ingen förkunskap krävs för att delta på passen. Vi vägleder och hjälper alla som vill delta.

Personlig träning & Kostrådgivning

Att uppnå en förändring kan ta mycket energi och fokus, vilket kan få oss att välja att gå kvar i gamla fotspår och behålla våra vanor eller återfalla i dem efter en tids försök. Ta hjälp av oss så guidar vi dig genom din resa och hjälper dig nå dina resultat.

Vad säger andra besökare?

Kundutlåtanden

Har ÄNTLIGEN kommit igång och är mycket nöjd med Kroppsbolaget! Med lite särskilda fysiska behov är det gott att känna att man kan fråga andra som tränar samtidigt om hjälp ibland, och hjälp får man!! Superhärligt att ett så kvalitativt och trevligt gym finns på vår lilla plats på jorden! Tack till Pontus för supertrevligt bemötande och inspiration!

Kristina Göransson

Tillgängligheten och den mycket trevliga sociala avspända miljön på både Gymmet och Yogan.
Med kompetent PT tränare och vägledare gällande både träning och kost frågor. 🌟🌟🌟🌟🌟
Birgitte Andersson

Mycket fräscha lokaler med gott om plats!

David Davidsson

gå med redan idag

Gå med i vårat nyhetsbrev så går du inte miste om nånting! Ta del av nyheter, evenemang, erbjudande och mer!

eller